Login

Forgot Your Password

Muistilista

 

Muuta/Övrigt:

OL-UT-haalarimerkkejä (2 €), -laulukirjoja (5 €), -suunnistuspaitoja (40 €) ja -buffeja (8 €) myynnissä! Tiedustelut hallituslaisilta.

 

OL-UT myös Facebookissa!OL-UT Cup

OL-UT Cupin historian juuret juontaa syksylle -96. Keskiviikona 2.10.1996 kokoontui todella pieni cuppikunta (=Risto ja Juspo) RAX:iin. Heidän kilvoitellessa pizzansyönnissä syntyi idea laajemminkin kisailla paremmuudesta eri lajeissa.

Näistä päivistä lähtien on OL-UT porukalla ollut mahdollisuus tyydyttää kilpailuviettiään
OL-UT CUP:issa ! Cupissa on tarkoitus kisailla paremmuudesta kaikissa mahdollisissa lajeissa. Osakilpailuja järjestetään kuukausittain. Tiukkapipoinen kisailu ei tietenkään ole kyseessä, vaan rento kisatunnelma on luonnonnisesti se pääasia.

Tästä kertoo myös tapa yhdistää kilpaileminen, saunominen ja nestetasapainosta huolehtiminen. Kisan jälkeen on vakiintunut tapa saunan lauteilla pelata jälkipeliä ja sieltä sitten suunnata vielä kaupungille bileilemään.

Osakilpailujen tulosten perusteella lasketaan pisteitä, joita saalistetaan aina yksi vuosi kerrallaan. Cupin kulloinenkin johtaja saa kantaa johtajan keltaista paitaa, niin kauan kuin johtajanpaikka Cupissa vaihtuu. (Johtajanpaidan lahjoitti Petteri syksyllä -98.) Kauden päätyttyä Cupin parhaat palkitaan. Cupin voittaja saa kaiverruksen uljaaseen kiertopalkintoon "olutkuppiin", jonka hän saa myös vuodeksi koristamaan kotiaan. Lisäksi osakilpailuissa saatetaan palkita parhaita pienin palkinnoin. Joka tapauksessa kaikki osallistujat palkitaan aina hyvällä mielellä ja se onkin tässä ehdottomasti tärkeintä.
Älä siis epäröi, vaan tule rohkeasti mukaan. Mikäli haluat henkisesti valmistautua tulevaan koitokseen, on näillä sivuilla löytyvien vanhojen tulosten selailu mitä parhainta valmistautumista.