Login

Forgot Your Password

Muistilista

 

Muuta/Övrigt:

OL-UT-haalarimerkkejä (2 €), -laulukirjoja (5 €), -suunnistuspaitoja (40 €) ja -buffeja (8 €) myynnissä! Tiedustelut hallituslaisilta.

 

OL-UT myös Facebookissa!OL-UuTiset

Mestikset 2014 Avaa tämä artikkeli kommenteilla (0)

OL-UT:n mestikset kilpailtiin aurinkoisessa säässä Katariinanlaaksossa Turku-Rastien yhteydessä. Kilpailumatkoina toimivat miesten 6km ja naisten 4km. Paikalla oli myös turkulaista radiomediaa jotka haastattelivat järjestäjää ja tiettävästi osa kilpailijoista pääsi paparazzin kuvattavaksi. Paikalla oli myös runsaasti yleisöä seuraamassa tapahtumaa ja suunnistamassa samoilla kilpailuradoilla kuin OL-UT:n kilpailijat. Parhaiten tiukan radan ja yleisön aiheuttaman paineen selvitti Mikko Huhtinen.

Tulokset:

1. Mikko Huhtinen 32.38

2. Laura Jakobsson 32.58

3. Jesse Laukkarinen 33.17

4. Daniel Blomster 36.25

5. Fredrik Blomster 38.24

6. Joosefiina Kukkonen 40.18

7. Noora Oksanen 42.11

8. Terhi Kujala 43.58

 

Linkki tuloksiin:http://tulospalvelu.olfellows.fi/tronline/templates/follow.php?lang=fi&comp=20403&class=6+km+%286.2%29 

Järjestäjä kiittää osallistuneita sekä Jossua joka tarjosi saunan ja brownieta kisailijoille.

 

-Jere

 

Cupin tilanne mestisten jälkeen:

 cuptilanne

 

Snapsisuunnistus 2014 Avaa tämä artikkeli kommenteilla (0)

Viime keskiviikkona kisattiin pirtsakassa pakkasillassa, vuoden 2014 perinteinen snapsisuunnistus! Tämän vuoden snapsiannos oli melko värikäs, tequilasta minttusuklaa viinaan. Nummenmäessä suunnistettu rata oli vauhdikas sprintinomainen ja vaati hyvää fyysistä kuntoa ja tiukkaa suunnistuspäätä. Kamppailu voitosta oli kova ja loppujen lopuksi naisten aikahyvitysten jälkeen voittajaksi nousi erasmusvaihtolainen Kerstin, joka voitti ennakkosuosikin Jessen vain 9 sekunnilla. Naisten hyvitys oli 5min radalla, jossa lyhin juostu matka oli 4,7km pummeitta. Lähtöpaikalta siirryttiin kaikkien maaliintulon jälkeen perinteisesti saunomaan ja nauttimaan pikkusuolaisia.

Tulokset

1. Kerstin 18:21

2. Jesse 18:30

3. Daniel 19:34

4. Laura 20:15

5. Fredde 21:47

6. Jere 22:11 

 

 

 

-Mikko

 

Kokonaiscupin kärki tiivistyy ja tilanne menee jännäksi. Pilaako pitkä etelän leiritys kärkimiehien mahdollisuudet...?

 

Tiedotetta syksyn ja talven reenestä! Avaa tämä artikkeli kommenteilla (0)

Osa OL-UT:n treeneistä on lähtenyt jo käyntiin ja ensiviikolla lisää tulossa! 

Keskiviikkoisin: Yhteislenkki klo 18, lähtö Tuomiokirkon edestä.
Tavallisesti lenkin jälkeen on lenkkiSauna, mutta koska ylioppilaskylän saunakäytäntö on muuttunut, ei yhdistyksemme voi enää varata sieltä omaa vuoroa. Niinpä sinä Yo-kylässä asuva, joka et käytä omia kuukausisaunavuoroja, voit halutessasi luovuttaa vuorosi OL-UT:n käyttöön niin, että jatkossakin päästää talven kylmien ilmojen jälkeen lämpimään saunaan (tai jos jollain omassa talonyhtiössä sauna käytettävissä, sekin käy!!).

Torstaisin: Jumppa klo 18.30, Kupittaan halli. Jumpat lähtee pyöriin viikolla 41 kun Kupittaan yläkerta aukeaa.

Sähly (paikka ja aika avoin vielä)
Tänä vuonna emme saaneet Iskerin salia käyttöön järkevään aikaan vapaiden vuorojen pulan takia. Aikasempien vuosien vuoromme on tällä hetkellä yliopistoliikunnan kahvakuula –tunnin käytössä. Olemme koittaneet saada tilalle Turun Kaupungin vuoroja kouluilta. Hakuproserssit vievät aikaa ja vuoroja sieläkin melko niukasti, joten jos sinulla tiedossa jokin muu mahdollinen paikka, ilmoita siitä. Toivottavasti joku vapaa vuoro löytyisi pian, että päästään heiluttaan sitä reikäpalloa!

Kausi 2012-2013 Paketissa Avaa tämä artikkeli kommenteilla (0)

Blomsterin veljekset taistelivat Cupin voitosta viimeiseen Wappu Cupiin asti! Saunaillan jälkeen vuorossa oli vielä Mestikset ja Wappu Cupin finaali. Vaikka Daniel vanhempana veljistä voittikin Mestikset, Fredden toinen sijä Wappu Cupissa varmisti Fredden voiton.

Saunottu, Cup-tilanne elää! Avaa tämä artikkeli kommenteilla (0)

 OL-UT tällä kertaa Saunoi Marlirummetissa Sitsaamisen sijaan, Fedde järkkäsi Cupin, mikä vaati rakennustaitoja. Rafu oli ylivoimainen! Alla vielä tulokset paremmuus (pituus) järjestyksessä!

1. Rafu 71cm
2. Saana 54,5cm
3. Riina 50cm
4. Essi 46,2cm
5. Henna 42,8cm
6. Teija 38cm
7. Jossu 37,8cm
8. Noora 33cm
9. Terhi 29,5cm
10. Jesse 4,5cm
11. Sanna, Mikko, Eve, Ville-Matti, Kim ja Laura 2cm

1   |   2   |   3   |   4   |   5   |   6   |   7      next »      [11]