Login

Forgot Your Password

Muistilista

 

Muuta/Övrigt:

OL-UT-haalarimerkkejä (2 €), -laulukirjoja (5 €), -suunnistuspaitoja (40 €) ja -buffeja (8 €) myynnissä! Tiedustelut hallituslaisilta.

 

OL-UT myös Facebookissa!FAQs

Questions
10.06.2005 Mikä ihmeet OL-UT?
10.06.2005 Mitä OL-UT:ssa tehdään?
02.09.2005 Kiinnostuin seurasta sen seksikkään lyhenteen OL-UT:n takia. Juodaanko OL-UT:ssa olutta!?
10.06.2005 Miten tämä kaikki sai alkunsa?
07.10.2008 Kiinnostuitko? Miten liityn jäseneksi?
20.10.2005 Paljonko OL-UT:ssa on jäseniä?
25.06.2008 Paljonko toiminta köyhdyttää opiskelijan laihaa kukkaroa?
10.03.2009 Olen jo valmis maisteri ja mieleni tekisi joskus piipahtaa OL-UT:n tapahtumissa. Käykö tämä päinsä?
 
Answers
Q: Mikä ihmeet OL-UT?
A: OL-UT on Turun suurimman, kauneimman ja ainoa opiskelijasuunnistusseuran lyhenne. Seuran täydellinen nimi on OL-Universities of Turku ry.
back to top
Q: Mitä OL-UT:ssa tehdään?
A: OL-UT:n toiminta on pääasiassa yhteisharjoituksia, yhteisiä illanviettoja ja hauskoja kisailuja, joista kuuluisimpana mainittakoon olut-jahti. Myös vakavempaa kilpailutoimintaa on harrastettu käymällä vuosittain opiskelijoiden pohjoismaisissa mestaruusmittelöissa. Turku-Rastien firmaliigassa on myös ollut joukkue. Syksyllä 2004 järjestimme itse opiskelijoiden pohjoisemaiset mestaruuskilpailut.
back to top
Q: Kiinnostuin seurasta sen seksikkään lyhenteen OL-UT:n takia. Juodaanko OL-UT:ssa olutta!?
A: OL-UT:n tarkoituksena on kehittää suunnistus- ja muuta kestävyysuhreilukulttuuria Turun yliopistojen opiskelijoiden keskuudessa. Toki olutkin liittyy joissakin tapahtumissa ainakin jälkipeleihin.
back to top
Q: Miten tämä kaikki sai alkunsa?
A: Turun kolme komeaa yliopistoa (Turun Yliopisto, Turun Kauppakorkeakoulu ja Åbo Akademi) on aina vetäneet suunnistajia puoleensa. Syksy 1996 näytti olevan hedelmällinen oman suunnistusseuran perustamiselle. Niinpä torstai-iltana 12.9.1996 Proffan yläkerrassa kokoontui parikymmentä suunnistuksen ystävää perustamaan uutta komeaa seuraa pitämään yllä suunnistuskulttuuria kampuksen alueella. OL-UT hyväksyttiin yhdistysrekisteriin 23.4.1997. Turun Yliopiston Ylioppilaskunnan (TYY) alayhdistyksesi (harrastusyhdistykseksi) OL-UT hyväksyttiin 3.2.1998. Joulukuussa 1999 OL-UT haki ja sai Åbo Akademis Studentkår:in (ÅAS) alayhdistysaseman.
back to top
Q: Kiinnostuitko? Miten liityn jäseneksi?
A: Treeniseuraa ja muuten vaan mukavia ystäviä saat varmasti. Jos haluat mukaan toimintaan, bongaa kalenterista seuraava tapahtuma ja ilmesty rohkeasti paikalle. Voit toki tulla kuokkimaan vaikka et vielä jäseneksi olisi liittynytkään. Virallinen jäseneksi liittyminen on siirtynyt internet aikaan: klikkaa valikosta liity jäseneksi, täytä tietosi ja olet OL-UT:ssa! Tämän jälkeen sinun tulisi vielä hoitaa jäsenmaksuasiat kuntoon: kirjaudu sivustolle ja katso Intra-valikosta Jäsentilisi tilanne. Tarvittaessa saat lisäohjeita rahastonhoitajalta.
back to top
Q: Paljonko OL-UT:ssa on jäseniä?
A: Seuran perustamisesta (12.9.1996) lähtien jäsenmäärämme on kasvanut tasaisen jyrkästi. Tunnetut analyytikot vertaavat seuran jäsenmäärän kasvuvauhtia jopa kehitysmaiden syntyvyyteen. Yhtäläisyys ei ole pelkästään ihmismäärän suuri lisääntyminen, vaan myös se ettei kasvu näytä pienintäkään merkkiä hidastumisesta...
back to top
Q: Paljonko toiminta köyhdyttää opiskelijan laihaa kukkaroa?
A: Jäsenmaksu on 10 ¤. Sen maksamiseen saat ohjeet intranetin "Jäsentili" osasta. Jäsenmaksu sisältää osallistumisen useimpiin tapahtumiin (Cup-kisat ja treenit) ja monesti myös tuntuvia kompensaatiota yhdistykselle suuria kuluja aiheuttavista tapahtumista (NSM, Tiomila, sitzit). Aktiivinen jäsen jää taatusti "plussan" puolelle!
back to top
Q: Olen jo valmis maisteri ja mieleni tekisi joskus piipahtaa OL-UT:n tapahtumissa. Käykö tämä päinsä?
A: Jos olet jo valmistunut, voit liittyä ainaisjäseneksi maksamalla 20 EUR ainaisjäsenmaksun. Näin pääset hall-of-fameiin ja osallistumaan oluen tapahtumiin suurena guruna niin pitkään kuin niitä järjestetään. Ja jos olet rahamiehiä/naisia ja olet sitä mieltä että seurassa on meinikiä, sinulle suositellaan 20 EUR kannatusjäsenmaksua AINA kun olet ollut oikein tyytyväinen yhdistyksen toimintaan.
back to top